De jaarlijkse anti-racisme demonstratie stond dit jaar in het teken van de enorme winst van Forum voor Democratie tijdens de Provinciale Statenverkiezingen. Dit was dé gelegenheid voor Links Nederland om zich af te zetten tegen Thierry Baudet en ook Geert Wilders. Er liepen mensen met diverse borden en spandoeken tegen #FvD en de #PVV. En er werden anti-FvD leuzen geroepen met zelfs een oproep tot geweld richting Thierry Baudet. Walgelijk! #UPNL

7 comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Triest dat mensen “dit soort” doorgesnoven links tuig heeft opgevoed. Meestal zijn het boertjes van het platte land, die in de grote stad zijn gaan studeren. Ze voegen niks meer toe dan alleen maar onrust aan deze maatschappij.

 • Beste Up, bewonderenswaardig moedig om dit aan de kaak te stellen. Ook extreem rechts is gevaarlijk. Wat wij nodig hebben is een maatschappij die dit niet accepteert.

  Jullie zijn de generatie die dit kan veranderen.
  Een rechtvaardige maatschappij die echte eisen stelt aan integratie en deelname aan de westerse samenleving en de cultuur van ons land respecteert.
  Alle landgenoten die een positieve bijdrage leveren aan dit land waar ze in vrijheid wonen, onderwijs en zorg krijgen zijn hier welkom. Ongeacht ras, kleur en overtuiging.
  Als Christen wil ik uitdragen dat we elkaar lief moeten hebben. Maar ik ben zeer tegen de heersende “weg met ons” visie die vooral de linkse kerk uitdraagt. Evenals het extreem rechtse gedachtengoed dat zeer gevaarlijk is.

  Ik pleit voor een rechtvaardig maar streng immigratiebeleid.
  Geef kansen maar stel eisen. Onze samenleving is ontkerstend en dat is te merken. Het Christendom is van onschatbare grote waarde en die zijn we kwijt geraakt.

  De prijs zijn we aan het betalen.

  Veel succes met uw interviews!
  Vriendelijke groet.

 • Waarom lopen die gasten met zakdoeken voor hun mond en zonnebrillen op. Zijn ze crimineel , wat hebben ze te verbergen ? Dat is pas eng ! Dus hulde voor jullie camera en interview. Dapper en eerlijk. Kunnen we van links niet zeggen.

 • Top heren , jullie reportage over de anti-racisme betoging van links !
  Helemaal tof dat jullie dit in beeld brengen en hier de waarheid over naar buiten brengen. Zag jullie zojuist bij JENSEN.
  Jullie visie is absoluut juist en laat je niets wijsmaken door die linkse rakkers.